Home | Bali Nieuws | Over Ons | Email | Bali Site Map 
 Bali Villas te Koop
 Exclusieve Bali Villas
 Villas te Huur in Bali
 Grond te Koop in Bali
 Lovina Strand Villas
 
 Een Huis Kopen in Bali
 Wensen Lijst (0)
 Uitleg Wensen Lijst
 Informatie over Bali
 Het Weer in Bali
 Wissel Koersen
 Bali Foto Gallerie
 Onze Nieuws Brief
 
 
 


Zwembad,Seminyak Arvina Villas,Modern villa complex
Seminyak Arvina Villas


 

Hoe kunt u de wensenlijst gebruiken?

Huren, kopen en informatie over bouwen in Bali

De wensen lijst is op verschillende manieren te gebruiken. U vindt op deze site niet alleen bungalows, villas en huizen te huur in Bali, maar ook te koop.

Als u iets wilt huren op Bali, kiest u de villa en voegt u deze toe aan uw wensen lijst. U geeft het aantal dagen op, en als u de wensen lijst naar ons stuurt, geeft u de ingangs datum op. We nemen dan contact met u op over de beschikbaarheid. In sommige gevallen zal er een aanbetaling gevraagd worden die kan worden overgemaakt naar Bali of Nederland.

U vindt ook diverse villas, huizen, bungalows en land percelen te koop in Bali op de site. Ook deze kunt u toevoegen aan uw wensenlijst. U kunt er zelfs meerdere aan toevoegen. Nadat u de lijst naar ons vertuurd heeft nemen wij contact met u op, en kunnen we de details bespreken van de gegevens van uw lijst. Dit alles is geheel vrijblijvend.

Uniek op deze site is dat de wensen lijst u in staat stelt om uw eigen paradijs in Bali samen te stellen. Het kopen van een nieuw, nog niet gebouwd (vakantie) huis of bungalow bestaat normaal gesproken uit de volgende stappen: Het uitkiezen van een stuk land, het bepalen (en eventueel ontwerpen of aanpassen) van het type woning, en opties toevoegen zoals een zwembad een of meerder gasten huizen etc. U vindt bijna alle elementen om uw plek op Bali samen te stellen. U kunt bestaande stukken land uitkiezen, maar ook fictieve stukken land, in het laatste geval gaan we voor u op zoek. Nadat u de lijst naar ons gestuurd heeft belijken wij deze en gaan kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Hotels en grotere villa projecten kunt u ook via de wensenlijst samen stellen. We werken samen met architecten en aannemers die alles aankunnen, bewezen hebben dat ze kwaliteit kunnen leveren.

En dan uiteindelijk naar Bali om de mensen te ontmoeten die samenwerken via deze website om de realisatie van uw wensen tot in detail uit te werken. Natuurlijk is het mogelijk om vanuit Nederland al veel te bespreken....

 

 © Vakantie - Wonen op Bali Indonesie - Koop en Huur   - Uw Privacy