Home | Bali Nieuws | Over Ons | Email | Bali Site Map 
 Bali Villas te Koop
 Exclusieve Bali Villas
 Villas te Huur in Bali
 Grond te Koop in Bali
 Lovina Strand Villas
 
 Een Huis Kopen in Bali
 Wensen Lijst (0)
 Uitleg Wensen Lijst
 Informatie over Bali
 Het Weer in Bali
 Wissel Koersen
 Bali Foto Gallerie
 Onze Nieuws Brief
 
 
 


 

Sanur villa Harmony

> Bali : Luxe Woningen
Schitterende nieuwgebouwde villa


Wonen in Bali

Terug

Te koop: Zeer luxe villa in Sanur.

Locatie:

Deze luxe, moderne villa is gelegen in een van de beste buurten vam Sanur namelijk het Mertasari district. De villa bevindt zich zeer nabij het strand en het centrum van Sanur, doch in een zeer rustige omgeving.

Plot:

Het 400 m² plot bevindt zich in een klein zijstraatje samen met twee andere villa’s. Het betreft hier leasehold wat voor de komende 30 jaar is afbetaald met een optie tot verlenging voor een tweede termijn van 30 jaar. Het plot bevat twee gebouwen; de villa en het gastenverblijf. Het gastenverblijf met eigen opgang is complete afgeschermd van de villa, zodat deze ook gebruikt kan worden als commercieel verhuur object.

De villa:

Bijzondere villa met twee slaapkamers, Europese luxe en degelijkheid in Bali. Prachtig en hoogstaand gebouwd vastgoed op 200 meter van het strand. Met dit in het achterhoofd heeft de architect de materialen gekozen. Dit zijn voornamelijk natuurlijke materialen om een ‘beach feeling’ te creeren. Ook was functionaliteit een van de hoofd prioriteiten, zodat vele practische oplossingen zijn gevonden. Er zijn alleen goede, bekende merken gebruikt. In alle verblijfsvertrekken zijn airco’s geplaatst.

Slaapkamers en badkamers:

De villa telt twee ruime slaapkamers, beiden met eigen badkamers. De badkamers zijn wederom modern gebouwd en van alle gemakken voorzien.

Woongedeelte en keuken:

Stijlvolle open woonkamer. De woonkamer en keuken zijn gescheiden door middel van een bar. De woonkamer bevat twee gedeelten; een eetgedeelte en een zitgedeelte. Het zitgedeelte is uitgerust met een home cinema set en kabel televisie.

Zwembad en tuin:

Groot buitengedeelte met zonnehemel en 9 meter lang zwembad. Ook is er een poolbar met kookgelegenheid en koelkast voor gezellige pool parties met uw vrienden.

Parkeergelegenheid:

Aan de voorkant van het plot bevindt zich een garage en een aparte ruimte om eventueel scooters of motoren te herbergen.

Het gastenverblijf:

Het gastenverblijf is in exact dezelfde stijl ontworpen als de villa en heft dezelfde stijlvolle uitstraling. Zeer net en modern. Evenals de villa is het gastenverblijf volledig gemeubileerd en uitgerust. Het heeft een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer en een keuken welke ook gescheiden is van de woonkamer door middel van een barretje.Klik hier voor kontakt over Sanur villa Harmony

Sanur villa Harmony beschrijvingen

Lokatie Sanur Zuid-Bali
Prijs 249.000 EUR

Sanur villa Harmony foto's

Villa Harmony, Sanur villa Harmony, Schitterende nieuwgebouwde villa
Villa Harmony


Bali : Luxe Woningen

 

Terug

 

 © Vakantie - Wonen op Bali Indonesie - Koop en Huur   - Uw Privacy